šiaurìnis élnias
意味
- Rangifer tarandus夏は灰褐色、冬は明るい色、時には白の毛皮をもち、ユーラシア北部、北米、グリーンランド、北極海の島々に住む鹿の雄elnias pilkai rudu kailiu vasarą ir šviesiu, kartais net baltu žiemą, gyvenantis Eurazijos šiaurėje, Šiaurės Amerikoje, Grenlandijoje, Arkties vandenyno salose ( ): šio gyvūno patinas
Šiaurìniams elniáms būdìngos sezòninės migrãcijos, per̃ kuriàs gãli susiriñkti peñkiasdešimt tū́kstančių ir̃ didèsnės šiaurìnių elnių̃ káimenės.
トナカイに特有の季節的な移動があり、五万頭以上の群れが集まることもある。